אם הייתם שואלים אותנו לפני שלושה חודשים- בתחילת משבר הקורונה איך ייראה הקיץ היינו עונים לכם 2 תשובות קיצוניות ושונות בתכלית; התשובה הראשונה (האופטימית) היתה מבטיחה קיץ מהמם, יומן מלא באירועים, והמילה קורונה היא רק שם של בירה.
השנייה (הפסימית) היתה אומרת שיש איסור התקהלות מוחלט.
איזה מזל שאנחנו בדיוק באמצע!
אם יש משהו שתחום האירועים הרוויח בתקופה הזו (כן, שמעתם נכון.. הרוויח) זה את היכולת לדייק אירועים בשל אותן מגבלות.
סוקרנתם? הרשו לנו...
1. יצירת שתפ״ים
אחד הדברים היפים שקורים פה זו דווקא תחושת הביחד, הרבה עסקים (בעיקר עסקים קטנים) מבינים שהדרך לעבור את התקופה המאתגרת כלכלית הזו היא בלעזור אחד לשני.
כשהמציאות דורשת מאתנו לחשוב מחוץ לקופסא מוחות יצירתיים נפגשים.
וככה יצא שבאירועים האחרונים זכינו לעבוד עם אנשי קולינריה מדהימים כמו אורי בורי האגדי והפעם להיות בצד של ההפקה ולא בצד הקולינרי וליהנות מצפייה בעבודה מקצועית של קולגות:
באירוע אחר זכינו לעבוד עם המעצב הנפלא יהב גרין ולראות איך הוא יוצר חלום באירוע:
באירוע של חברת ההייטק האדירה פלייטיקה הוזמנו להכין ארוחת בוקר וצהרים להנהלה הבכירה,
לארוחת הערב הוזמן השף מידן סיבוני- נהננו לראות עבודה מקצועית, מתוקתקת וטעימה:
באותו אירוע עבדנו גם עם k.o_uniquebar שהכינו לנו קוקטיילים מהממים:
ואיך אפשר לשכוח את החלות המושלמות של ליאור מולכו...
המציאות מחדדת לנו שאנחנו יכולים להיות הרבה דברים, והתזוזה מאיזורי הנוחות יוצרת עבורנו הזדמנויות, צריך רק לפקוח את העיניים ולתפוס אותם בשתי ידיים.
2. אירועים קטנים
אולי בכול פוסט שני בבלוג אנחנו מדברים על האטרקטיביות שיש באירוע קטן ועכשיו אנחנו זוכים לממש את זה.
למה אירוע קטן? טוב... יש כמה סיבות;
- אירוע שבו החוגגים מכירים את כול אורחי האירוע יוצר פשוט אנרגיה אחרת. זה פחות אירוע של ״דודות״ ויותר קרוב לליבם ואופיים של החוגגים, הדיוק הזה הופך את האנרגיה של האירוע לשמחה, אינטימית ומדוייקת.
- עלויות. כן, בואו נתייחס לפיל שבחדר.
אם אפשר להרים אירוע ולצמצם בעלויות אז למה לא בעצם?! מכירים את זה שאומרים לכם שלעשות אירוע לכמות אורחים קטנה עולה לפעמים כמו/יותר מאירוע עם כמות אורחים גדולה? כשאומרים לכם את זה בעיקר מתכוונים לעלות שכירות האולם, אבל כשרוח התקופה מצביעה על מספר אורחים מצומצם השכירויות מצטמצמות בהתאם, ומי מרוויח מזה? אתם!
- יחס אישי. איזה כיף זה להגיע לאירוע בו כול אורח נחשב, נבחר והוזמן לקחת חלק באמת. יש הבדל בין להיות מוזמן לחתונה של 250 אורחים לבין להיות מוזמן לחתונה של 80 אורחים. ברגע אחד גרמתם לאורחים שלכם להרגיש משמעותיים בחייכם.
3. צלחות אישי והיגיינה בשיא.
עכשיו שבופה זה- out וצלחות אישי- in, אפשר ליהנות מרמת אירוח גבוהה גם באירועים.
אחד היתרונות שאתם כלקוחות וכאורחים באירוע מקבלים זה הידיעה שטיב, שימור והגשת האוכל היא בשיא. בתקופה שבה כול הנושא הבריאותי הוא בזכוכית מגדלת עסקי המזון מקפידים בדיוק על זה, שינוע האוכל, עבודה בסביבה נקייה ומוקפדת, הגשה אישית ללקוח- כול אלו הופכים את החוויה הקולינרית עבורכם לפיינשמקרית מהסוג שאנחנו אוהבים.
4. מופע אמן אישי
המשבר האחרון הפך את מקור הפרנסה של אמנים ללא ודאי ורק לאחרונה נפתחו הופעות בהרכבים מוגבלים. זה הזמן לפרגן לאמנים שעושים את המוזיקה שכל כך משמעותית בחיים שלנו.
בקיצור, אם אין אפשרות ללכת למופע- אז להביא את המופע לאירוע הפרטי שלנו.
כשיש לכם 100 אורחים- הופעה אורחת שמתחלקת בין כולם היא לא הוצאה גדולה מדי ולא פחות חשוב, היא תומכת בתרבות שמקיפה אותנו וקריטית להמשך קיומנו.
ככה יצא שבשבועיים האחרונים זכינו להופעה פרטית של האמן המופלא- אביתר בנאי במופע שקיעה מול הים באירוע חתונה בבית פרטי בבית ינאי:
ונהננו מקולו העצמתי של אברהם טל באנגלו ונינה עם החלל היפואי הקסום בעל התקרות הגבוהות- ללא ספק סאונד שהטיב עם המופע האקוסטי הייחודי.
5. בחירת לוקיישן אטרקטיבי
מאחר ואתם לא צריכים למצוא מקום שיודע להכיל 350 איש שלל אפשרויות קסומות נפתחות בפניכם, ממקומות אורבניים מחתרתיים, עד לגגות היסטריים בעיר ובתים פרטיים במושב... רק תבחרו.
רוצים למצוא לוקיישן אטרקטיבי? לחצו כאן
אז עם מסיכה על הפנים ומרחק סביר, אנחנו לא מתכננים להפסיק לשמוח!
שלכם,
צוות נודדת
Comments